Good Gout BIO Cuketové rizoto s kozím sýrem (190 g)

Kód: 27081
89,90 Kč 80,27 Kč bez DPH 47,32 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
29.4.2024

Ó, rizoto! Zřejmě žádné nebude tak dobré jako od mámy. Rýže na dokonalé rizoto musí být krémová, cuketa nesmí být rozvařená, sýr musí správně roztát a bazalky musí být také tak akorát. Náš šéfkuchař tuto kulinářskou výzvu přijal a na výsledek jsme pyšní!

Dětská výživa od ukončeného 8. měsíce. Zeleninový příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. Sterilováno. Tepelně upraveno.

Složení: 60 % bio cuketa, voda z vaření, 9 % bio kozí SÝR (laktóza), 8 % bio rýže, bio bazalka. Bez lepku. Obsahuje laktózu.

Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM.

Výživové údaje na 100 g: energie 286 kJ / 68 kcal, tuk 2,6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,8 g, sacharidy 8,2 g, z toho cukry 1,1 g, vláknina 0,9 g, bílkoviny 2,6 g, sůl 0,14 g (obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách). Bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Skladování: Před otevřením uchovávejte při pokojové teplotě, po otevření v chladničce max. 24 hodin.

Doporučená příprava: Jako nejvhodnější přípravu doporučujeme kapsičku ohřívat po dobu 1 minuty ve vodní lázni. Pro rychlejší přípravu vyprázdněte obsah sáčku do misky nebo jej otevřete a vložte přímo do mikrovlnné trouby. Zahřívejte 30 sekund při 750 W (dobu ohřívání přizpůsobte). Promíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo! Pro zdraví dítěte dodržujte návod na přípravu a pro skladování.

Potravina pro zvláštní výživu.

Dodavatel: Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobce: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Hmotnost: 190 g, 1 kapsička = kompletní strava přizpůsobená dítěti. Výrobek ekologického zemědělství. Země původu: Vyrobeno ve Francii.

Detailní informace

Detailní popis produktu

EAN: 3770002327081
Logo Good Gout Logo Entreprise Certifiée

Prospívá malým gurmánům a šetří planetu

 
Vyrobeno
ve Francii
62 %
bio cuketa
voda z vaření, 8 % bio rýže, 7,5 % bio kozí SÝR, bio bazalka
Bez lepku. Obsahuje LAKTÓZU.

Nutriční hodnoty

Výživové údaje na 100 g:
Energie
254/60
kJ/kcal
Tuky1 1,8 g
Sacharidy2 8 g
Vláknina 0,8 g
Bílkoviny 2,7 g
Sůl3 0,11 g
Sodík 0,05 g
1 Z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g. 2 Z toho cukry 1,1 g. 3 Obsah soli je dán přirozeně se vyskytujícím sodíkem v surovinách.
100% BIO
Připraveno michelinským šéfkuchařem
Praktické balení
Obsahuje laktózu
Bez lepku
Možné ohřát v mikrovlnné troubě
Ohřívejte ve vodní lázni 1 minutu, chvíli počkejte a otevřete.
Nebo propíchněte víčko a ohřejte v mikrovlnné troubě (30 sekund na 750 W).
Zamíchejte, zkontrolujte teplotu a máte hotovo.
Dobrou chuť!

Růst s chutí

Receptury jsou vytvořeny ve spolupráci s michelinským šéfkuchařem Christophem Hayem a odborníky na výživu.
Bio Logo Certifié Agriculture Biologique Logo Certifié par ES ECO 019 CT agriculture UE/non UE Logo Entreprise Certifiée
 

Přidali jsme jen to, co je potřeba

Žádné konzervační látky, žádné GMO, žádná barviva...Všechny recepty jsou vyrobeny z ingrediencí, které najdete ve svých skříních, jako byste si je připravili sami! Až na to, že jsme to udělali za vás.
 

Učíme děti
zdravě jíst

Krátký seznam ingrediencí zaručí čitelnost chutí, což pomáhá vytvořit správné stravovací návyky.
 

Suroviny z BIO zemědělství

Všechny ingredience jsou organického původu, pro blaho našich dětí. A naší planety.
Logo Good Gout Logo Entreprise Certifiée

Good Gout je hrdým členem B‑CORP

B-Corp je celosvětová komunita stejně smýšlejících společností hledajících rovnováhu mezi výrobou a ziskem. Good Gout splňuje přísné sociálně-environmentální normy a bere v úvahu dopady svého jednání na všechny zúčastněné strany: zaměstnance, obchodní partnery, zákazníky, společnost a životní prostředí.
Na to mám chuť!
Distributor: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Praha 23.
Potravina pro zvláštní výživu. Alergeny jsou označeny VELKÝM PÍSMEM.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zeleninové dětské příkrmy
Věk dítěte: od ukončeného 8. měsíce
Vlastnosti: BIO

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: